۲۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۱۲

۵۰ درصد برنامه تعمیرات نیروگاه‌های کشور به پایان رسیده است

۵۰ درصد برنامه تعمیرات نیروگاه‌های کشور به پایان رسیده است

مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت برق حرارتی گفت: تاکنون تعمیرات بیش از ۵۰ درصد ظرفیت نیروگاهی کشور انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، اسماعیل نمازی با اشاره به اینکه امسال انجام ۱۰۰ هزار مگاوات تعمیرات نیروگاهی در دستور کار قرار گرفته است، افزود: تعمیرات نیروگاهی از ابتدای مهر ماه شروع و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد که تاکنون ۵۰ درصد ظرفیت تعیین شده تعمیرات انجام شده است.

وی با بیان اینکه رکورد ایران در بروز خاموشی‌ها قابل قبول است، گفت: متوسط خاموشی‌های جهان به ازای هر مشترک ۷ تا ۸ دقیقه و این رقم در ایران ۲۰ دقیقه به ازای هر مشترک است.
مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت تولید برق حرارتی با اشاره به اینکه تا پیش از انقلاب اسلامی نیروگاه‌ها توسط متخصصان خارجی ساخته، بهره‌برداری و تعمیر می‌شد، ادامه داد: پس از جنگ و اعمال تحریم‌ها شرکت‌های خارجی سازنده توربین حاضر به تأمین قطعه برای نیروگاه‌هایی که خودشان ساخته بودند؛ نشدند و این موضوع سبب حرکت کشور به سمت داخلی سازی قطعات شد.

نمازی با اشاره به ۱۲ برابر شدن ظرفیت نصب شده نیروگاهی در کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در ابتدای پیروزی انقلاب حدود هفت هزار مگاوات نیروگاه حرارتی در کشور نصب شده بود که این رقم هم اکنون به ۸۵ هزار مگاوات رسیده است.

مدیرکل دفتر فنی تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه ساخت نیروگاه در ایران، از احداث نیروگاه با استفاده از قطعات خارجی آغاز شده است، افزود: در حال حاضر ساخت توربین و ژنراتور که مهم‌ترین بخش‌های نیروگاه برق است در داخل ساخته می‌شود و البته هم اکنون ما علاوه بر ساخت، قادر به طراحی این تجهیزات مهم نیز هستیم.

کد خبر 5146881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۸:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۶
      0 0
      در راستای مقاوم سازی اقتصاد کشور در مقابل تحریم و فشار خارجی اینگونه طرح ها را با توان داخلی و حداکثر صرفه جویی ارزی اجرایی کنیم، مطالعات طرح ها و پروژه ها در زمینه صرفه جویی ارزی، بومی سازی قطعات در مقاوم سازی اقتصاد و استقلال اقتصادی کشور موثر است